HA FALLECIDO PEPE “FRANCES” UNO DE LOS FUNDADORES DE LA PENYA EL COET

Amics, hui es un del díes mes tristos de tota la nostra historia. Esta nit ens ha deixat el nostre amic Pepe, fundaor de la nostra penya.

IMG_6211 [640x480] Alguns de vosatros no habeu tingut el plaer de poder disfrutar de ell en actes de la Penya degut a la enfermetat que patia durant els ultims anys. Per als que si hem tingut el privilegi de poder-ho fer, sabem que sen va una persona extraordinaria e irrepetible, un amic de veres, un tio "de puta mare".

IMG_6215 [640x480] En record d'ell, adjunte dos fotografíes. La primera fent una de les coses que mes li agradaba i de la que molts hem disfrutat, La Paella (per a mi les millors paelles que he menjat han segut de Pepe). La segón está dedicá per a tu Pedrín, el seu amic del alma.

Pepe, en nom de tota la Penya un abraç molt fort allá on estigues, un abraç tan fort com els que tu donaves i que sapies que sempre te portarem en el nostre record i en el nostre cor.

El funeral es celebrará en la capella del tanatori de Godella demá divendres 21 de Agost a les 11:00 h.

Pepe, junt a Juan i D.José, ja ha pasat a formar part de la nostra historia per a sempre.

Descanse en pau.

ENRIQUE ALONSO RIERA-PRESIDENTE DE LA PENYA EL COET

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ivan Heredia Cortes,
Es imposble articular palabra cada vez, que en la peña pasan estas cosas, solo decir que cada vez que nos poenemos el traje de la corda, encendemos un coet o fem la puja, tots en el subcoscient mos en recordem de les persones perdudes, en la nostra peña, y encara que de vegades mos enfadem mos sentim com una gran familia, y este coses fan que la nostra unió siga mes forta, des de aqui donar el meu profun pesamen al a familia, per que com deia ell ´´ hui s´ha perdut una gran persona´´. Un saludo Pepe alla a on estigues.
.

coetburjassot dijo...

El meu condol a tota la seua familia y amics per la perduda del nostre amic. Un abraç molt fort

José Enrique Belenguer Redondo
Director-webmaster Equipo Asoc.Cultural Amigos de la Pirotecnia

Anónimo dijo...

diuen que ù no mor si la gent s'enrecorda de ell, pepe senpre estaras viu en el nostre cor.
un abras alla on estigues


juanrra